A Simple Key For خواص چای عناب و دارچین Unveiled

کاهش استرس و اضطراب یکی دیگر از فواید دمنوش عناب است. به طور سنتی از جوشانده عناب برای بهبود علائم استرس، اضطراب و افسردگی استفاده می‌شده است. دمنوش عناب اثر آرام بخشی بر ذهن و بدن دارد.

همانطور که گفتیم، افرادی که دیابت دارند باید برای مصرف عناب از پزشک خود مشورت بگیرند.  برخی افراد نیز ممکن است به این میوه حساسیت داشته باشند که به توصیه‌ی پزشک نباید عناب مصرف کنند.

همچنین، در بخش‌هایی از آسیا که عناب بیشتر رشد می‌کند، آن را معمولاً خشک و برای تولید آبنبات و پخت دسر از آن مصرف می‌کنند.

بسیاری از تحقیقات تأیید کرده‌اند که با توجه به اینکه عناب می‌تواند از استرس اکسیداتیو و اختلالات التهابی جلوگیری ‌کند، در نتیجه از کبد محافظت می‌کند. همچنین دیده شده است که عصاره‌های پلی‌ساکاریدی عناب اثر قابل توجهی بر استئاتوز کبدی ناشی از فروکتوز (حالت خفیفی از بیماری کبد که در اثر مصرف زیاد از حد قند فروکتوز موجود در میوه‌ها، آب‌میوه‌ها، سبزیجات و عسل، ایجاد می‌شود و در آن قطرات چربی درون سلول‌های کبد یافت می‌شود) و دیس لیپیدمی (کبد چرب غیر الکلی) از طریق کاهش سطح گلوکز و انسولین دارند.

شربت با طعم عناب و چای عناب کیسه ای به طور گسترده در چین و کره مصرف می‌شود.

خطر آسیب‌های ناشی از وجود زخم، جراحت و باکتری‌های خطرناک را کم می‌کند.

مواد معدنی، پروتئین‌ها و ویتامین‌های موجود در عناب کمک می‌کنند تا خواص عناب در طب سنتی امکان رویش مجدد موی سر شما ایجاد شود. همچنین ترکیب روغن نارگیل با روغن این میوه پر خاصیت و مفید، می‌تواند از ریزش زیاد موی سر جلوگیری کند.

اما اگر به خوردن عناب علاقه دارید و نمی‌توانید آن را ترک کنید، می‌توانید برای مصرف آن با پزشک معالج خودتان مشورت نمایید تا به شما بگوید که آیا می‌توانید عناب بخورید یا اجازه ندارید.

خواصی که این میوه دوست داشتنی دارد به دلیل بالا بودن میزان آنتی اکسیدان آن است.

همان‌گونه که ملاحظه می‌شود، حتی عناب تازه نیز به‌طور کلی ویتامین نسبتا اندکی دارد اما مواد معدنی آن فراوان است.

از عناب می‌توان به روش‌های مختلف استفاده کرد: آبنبات‌های طعم‌دار، به‌صورت شربت، به‌صورت طعم‌دهنده و اسانس درون انواع چای و دمنوش و کیک و.

عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور می‌شود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی  بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران می‌دانند.

عناب چه خاصیتی دارد ؟از خواص دیگر عناب می‌توان به خواص آن برای جلوگیری و درمان بیماری‌های رحم، گردن رحم و تخمدان‌ها مانند سرطان و افزایش قطر آندومتر رحم، سندرم پلی کیستیک تخمدان که مهم‌ترین علل نازایی است و همچنین تنظیم سیکل سلولی اشاره کرد.

برای خوش طعم شدن می‌توان مقداری هل، دارچین یا زنجبیل نیز به دمنوش اضافه کرد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *